Hej!

Jag har vid ett flertal tillfällen provat på det här med att blogga.

Ett tag hade jag en blogg dedikerad till att hålla ordning på min diskbänk i 30 dagar – http://www.crivens.blogg.se, det gick sådär. En annan blogg har jag tappat lösenordet till: http://zleapy.blogg.se.

 

När jag så återigen drabbades av “det skulle vara skoj med en blogg” viruset beslutade jag mig för att ge wordpress en ny chans. Jag hade en blogg här för några år sedan som jag uppdaterade en gång. Den är numer raderad och ersatt av nuvarande. Att ha en plan är bra har jag hört det verkar dock inte fungera så bra för mig så jag kör på så får vi se var vi hamnar.

Jag har några projekt och en vag inriktning på bloggen, jag startade den med tanken att skriva om art journaling och skapande. Den tanken finns kvar även om jag på senare tid inte har skrivit så väldigt mycket i ämnet, det kommer =)

Nästa år fyller jag stora fyra noll och har lämplig nivå på åldersnojan om jag får säga så själv, detta har föranlett projekt 40 före 40 där jag har en lista på 40 saker jag av en eller annan anledning anser bör göras innan den ödestigra dagen är här. Jag har gett mig själv tillåtelse att lägga till nya saker om någon av sakerna inte går att genomföra.

Det är vad jag kommer på just nu.

Ha de underbart!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s